11 Ocak 2010 Pazartesi

KM Player 2.9.3.1432 Türkçe



KMPlayer neredeyse tüm video formatına destek veren (VCD, DVD, AVI, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia ve QuickTime...), altyazı ve screenshot alabilme özellikleri de bulunan ücretsiz komple bir video oynatıcısı. Tamamlanmamış dosyaları, internet üzerinden anlık yayınları(streaming) da desteklemesi, bunun yanında hem bilgisayarda yüklü codecleri kullanabilmesi hem de kendi içerisinde codec bileşenlerini barındırması ile gerçekten de beğenimizi kazandı. FLV, Google Video, 3GP, MKV gibi çok uç noktalarda yer alan video formatlarına bile destek vermesi, ücretsiz olması ve içerdiği özelliklerin genişliği ile her bilgisayarda olması gereken programlar arasında...
Başlıca Özellikleri :
* Mp3 , Wav , Ogg gibi ses formatlarını oynatabilme.
* Dat , Avi , Mpeg gibi görüntü formatlarını oynatabilme.
* Arayüz desteği.
* Farklı dil desteği.
* Albüm oluşturabilme desteği.
* Favori listesi oluşturabilme desteği.
* Ekran kontrol desteği.
* Efekt desteği.
* 3D video desteği.
* Ekran yakalama desteği.
* Gelişmiş seçenekler menüsü.
* Çalma listesi oluşturabilme.
* Ekran efektleri oluşturabilme.
* Tüm codec paketleri ile uyumlu çalışabilme.
* URL üzerinden görüntü ve ses alabilme.
* Winamp ve Media player radyolarını dinleyebilme.
* Playback desteği.
* ID3v1 ve ID3v2 tag desteği.
* Multimedia klavyeler ile uyumlu çalışma ve özel tuş atama desteği.
* Görüntü formatları için alt yazı desteği.
* Eklenti desteği.
* Sistem belliğini az kullanma özelliği.
* Şık ön panel.
* Tüm standart özellikler.


_Buradan_İndirin

Programlarınızı kolaylıkla çalıştırın.

Sık kullandığınız programları daha hızlı başlatmak ister misiniz? Bu bedava araçla mümkün
Bilgisayarlar gündelik yaşamımızdaki yerini pekiştirdikçe artık normal kullanıcılar bile aynı anda pek çok program ile çalışma ihtiyacı duymaya başladılar. Artan program kullanımı ise bu programları yönetmek için alternatif yöntemlere olan ihtiyacı arttırdı. İşte MouseExtender sadece farenizi kullanarak, favori programlarınızı hızla başlatmak için oldukça başarılı ve ücretsiz bir alternatif.
Kuruluma gerek duymayan programı çalıştırdığınız anda göreceğiniz tek fark, araç çubuğundaki yeni bir simge. MouseExtender'ı kullanmak için bu simgeye veya farenin orta tuşuna tıklayabilirsiniz. Bu kısayol ile karşınıza gelen programın paneli üzerinde 3 adet sistem komutu göreceksiniz. Bunlar sırasıyla Yönetim Paneli, Yeniden Başlat ve Kapat komutları. Dilerseniz ayarlardan bunları saklayabilirsiniz.



Sekmeleri de kullanın...



Panele sağ tuş ile tıkladığınızda açılan menüden Add Program'a tıkla***** bilgisayarınızdaki herhangi bir programı MouseExtender'a tanımlayabileceğiniz gibi, dilerseniz Add Running Program seçeneği ile o anda açık olan programlardan birini de seçebilirsiniz. Eğer MouseExtender'e çok sayıda program eklemeyi planlıyorsanız Add Tab ile sekmeler yaratabilir, ve programların simgelerine üzerine tıkla***** Send to Tab seçeneği ile onları dilediğiniz sekmeye taşıyabilirsiniz. Artık programlar sadece taşındıkları sekmede görünecekler.
Oldukça kullanışlı ve benzerleri gibi karmaşık klavye kısa yolları ezberlemenizi zorunlu kılmayan bu programı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Buradan_İndirin

Winamp indr

kritik açığın kapatıldığı WinAMP'in yeni sürümü indirilmeye sunuldu: İndirme bağlantısı burada...
En popüler medya oynatıcı programlarından biri olan WinAmp'te çok kritik güvenlik açıkları tespit edildi. Güvenlik firması Secunia'nın yaptığı açıklamaya programda göre tam 4 farklı güvenlik açığı bulundu. Bu güvenlik açıkları yazılımın bellek kullanımında bir hata oluşmasına yol açabiliyor ve bu sırada yazılımı kullanan sistemlerde zararlı kodların çalıştırılmasına imkan veriyor.
WinAmp'in geliştiricisi Nullsoft oldukça hızlı bir şekilde tespit edilen bu dört güvenlik açığını birden kapattı. Nullsoft güvenlik sorunu yaşamak istemeyen tüm kullanıcıların programın 5.57 sürümünü güncellemesini uygulamaları gerektiğini de açıkladı


Buradan_İndirin

KeePas (Artık Şifrelerinizi Unutmayacaksınız)

Sadece bilgisayar açılışı için kullanıcı adı ve şifresi kullanılan günler çok geride kaldı. İnternetin de katkısıyla bugün neredeyse her web sitesi için başka bir kullanıcı adı ve şifre kullanmak zorundayız. Bütün bunları oluşturmak bir dert, hatırlamak apayrı bir dert. Kimi kullanıcılar bunu aşmak için her hizmette aynı kullanıcı adı ve şifreyi kullanıyorsa da bu da çok başka bir güvenlik açığını doğuruyor.
KeePass adlı ücretsiz yardımcı yazılım bu sorunun her noktasındaki yükü sırtınızdan alıyor. Bilgisayarınızda, e-postalarınızda, web sitelerinizde kullandığınız şifrelerin hepsini kendi içinde kaydeden uygulama sadece ana şifreyi karşılığında hepsini ilgili yerlere yerleştiriyor. Uygulama güvenli şifre yaratma özelliğine de sahip.


Buradan_İndirin

Foxit [ PDF için ]

Web sayfalarının temel dili HTML ile yapılabilecekler fazla değilken internet üstünden form ve belge dağıtmanın tek seçeneği bunları PDF dosyaları haline getirmekti. Bugün web sayfalarında yapılamayan çok az şey kaldı ancak PDF dosyaları da yeteneklerini iyice arttırarak başlı başına bir platform haline geldi.

Gündelik kullanımda pek çok kez karşımıza çıkan PDF dosyalarıyla ilgili en büyük sorunsa geliştiricisi Adobe firmasının resmi okuyucu yazılımının dosya boyutunun inanılmaz büyüklüğü ve hantal çalışması.

Bu alanda uzun zamandır hizmet veren Foxit firmasının PDF okuyucusuysa sadece birkaç megabayt dosya boyutu ve son derece hızlı çalışan yapısıyla PDF desteğini bambaşka bir seviyeye getiriyor


Buradan_İndirin

VLC Medya Oynatıcısı

ilk sürümü 2001 yılında çıkan VLC medya oynatıcısı Windows, Linux, Mac gibi bütün platformlarda kullanabileceğiniz açık kaynaklı ve ücretsiz bir uygulama. Milyonlarca kullanıcının bilgisayarlarına yüklediği ilk yazılım olma unvanına sahip VLC’nin en büyük özelliği internette karşınıza çıkacak onlarca farklı video ve ses dosyasının hepsini sorunsuzca oynatabilmesi.

Performans ve kaliteden ödün vermeden alabileceğiniz bu hizmet yine kendisi gibi açık kaynaklı codec dosyaları yardımıyla onlarca farklı formata detsek verebiliyor. HD oynatma ve altyazı gösterebilme desteğine de sahip olan uygulama farklı cihazlara stream desteğiyle akışkan video da sunabiliyor.
Bütün bu özellikleriyle bilgisayarınızda ses ve görüntü desteği sorunu yaşamamanız için mutlaka yüklemeniz gereken uygulamaların başında yer alıyor.

Buradan_İndirin

Her Siteden Video İndirme Programı Download

Sothink Web Video Downloader ile net ortamından hertürlü videoyu indirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı .

En başta YouTube ve benzeri sitelerde bulunan bütün video formatlarını destekler
ve indirme olanağı sunar ,
- MSN , bloglar ve diğer şekilde yayın yapan sitelerden video indirebilir
- Dolaştığınız sayfada bulunan videoları otomatik belirler
- İndirmek istediğiniz videoları “ flv , wmv, asf, avi, mov, mp4, 3gp, rm, rmvb “ ve diğer bir çok formatta kaydedebilirsiniz,
- Program içerisine entegre edilmiş FLV (flash player) mevcuttur , ekstradan herhangi bir codec yada donanıma gereksinim duymaz,
- Videoları download etmeden önce izleme şansına sahipsiniz,
- Aynı anda birden çok dosyayı indirebilir
- Download ekranında video hakkında bütün detayları gösteriri ve tasarımcılara da bir nevi yol göstericilik yapar .
- Download edilen video kayıtlarını tutar
- Silinen video dosyalarını belleğinde tutarak , yanlış bir silme de silinen videoyu geri alır


Buradan_İndirin

8 Ocak 2010 Cuma

King of fıgtıer oyun hile programı......

1- Öncelikle yamayı uygulamak istediğiniz oyunun rom dosyasının içini bir klasöre çıkarın (extract edin).

2- İndirdiğiniz arşiv dosyanın içinde exe ve/veya bin dosyaları vardır. Bu dosyaları da aynı klasöre çıkarın. Daha sonra exe dosyalarını çalıştırarak ilgili "Browse" seçeneğinden ilgili dosyayı yamayın. [Ör: 232-p1.exe dosyasıyla 232-p1.bin ya da kof97.p1.rom dosyasını yamayın]

3- Daha sonra Klasörün içindeki exe dosyalarını silin ve diğer dosyaları tekrar zipleyin.

Yama Kurulumu:

1- Öncelikle yamayı uygulamak istediğiniz oyunun rom dosyasının içini bir klasöre çıkarın (extract edin).

2- İndirdiğiniz arşiv dosyanın içinde exe ve/veya bin dosyaları vardır. Bu dosyaları da aynı klasöre çıkarın. Daha sonra exe dosyalarını çalıştırarak ilgili "Browse" seçeneğinden ilgili dosyayı yamayın. [Ör: 232-p1.exe dosyasıyla 232-p1.bin ya da kof97.p1.rom dosyasını yamayın]

3- Daha sonra Klasörün içindeki exe dosyalarını silin ve diğer dosyaları tekrar zipleyin.



Buradan_İndirin

3 Boyutlu Animasyon Yapımı.


Blender 2.41

Blender , profesyoneller için 3 boyutlu model ve animasyonlar yapabileceğiniz paketler içerir.Programın becerileri çok fazla.Örneğin nesne sistemleriyle gerçeğe benzeyen nesneler yapabilirsiniz.Deformasyon sistemi mevcuttur , yapacağınız işin ilk önce iskeletini oluşturmanıza yardımcı olur.3 boyutlu canlandırma yapabilirsiniz.Daha saymakla bitmeyecek kadar çok muhteşem özellikleri ile Blender programını kaçırmayın...

Buradan_İndirin

Guitar Chords Crash Course 4.0.0 Beta 1


Guitar Chords Crash Course , Gitar akorlarini tanimanizi ögreten bir programdir. Akorlarinizi seçerek istediginiz düzenlemeleri yapabilirsiniz.



Buradan_İndirin

Google SiteMap Builder 1.0

Bir siteniz var ve sitenizin arama motorlarında daha çok sonuçla çıkmasını ve daha çok ziyaretçi istiyorsunuz.Bu yazılım tam size göre.Google SiteMap Builder ile sitenizdeki tüm linkleri ve içerikleri taratıp oluşturulan sitemap dosyasını siteniz anadizinine atmanız ve https://www.google.com/webmasters/sitemaps adresinden açacağınız ücretsiz hesabınıza sitemap dosyanızı tanıtmanız yeterli...

1.32 MB

Download: http://www.sitemapbuilder.net/downlo...MapBuilder.zip

islami sorular programı !!!!

islamic.exe programına çift tıklayıp çalıştırın ve Soru Bankası Aç butonuna tıklayıp programın yanında gelen iki soru bankasındanbirini seçip ac butonuna tıklayın.

aşagıdaki linkten dosyayı indirip acın.

http://qml.6te.net/ankebut/islami_bilgiler_soru_programi.rar

AVI Toolbox v1.2.0.18



AVI Toolbox programıyla DivX (AVI) formatındaki videolarınızı çok hızlı bir şekilde dilediğiniz yerden kesebilir,sadece video içindeki sesi alabilir ve ekran görüntüsü yakalayıp kaydedebilirsiniz.

Programı test ettim bence her bilgisayara lazım olan bir program,mutlaka deneyin



Buradan_İndirin

Picasa Grafik Tasarım...

Resimlerinizi birkaç saniye içinde bulun ve düzenleyin. Şimdi Türkçe!
Tamamen ücretsiz indirebileceğiniz bir yazılım.

Picasa bilgisayarınızdaki resimleri anında bulmanızı, düzenlemenizi ve paylaşmanızı sağlayan bir grafik yazılımıdır. Picasa'yı her açtığınızda, program bütün resim dosyalarınızı bulur(hatta unuttuklarınızı bile) ve onları tarih ve klasör isimlerine göre gruplar. Bunun yanında Picasa gelişmiş resim düzenleme özelliklerini hem amatör kullanıcılar için kolay hale getirerek bir tıkla düzenlemenize olanak verir, hem de güçlü efektleriyle profesyonel ihtiyaçları karşılar.

Picasa resmileri paylaşmanızı da da çok kolay hale getirir - resimlerinizi e-mail ile yollayabilir, çıktı alabilir CD'lere yazabilirsiniz. Dilerseniz yeni Web Albümü özelliğiyle resimlerinizi internete de bir tıkla yükleyebilirsiniz.


Buradan_İndirin

2.ETAP

Gök Yüzü İzleme Programı Tamamen Yasal (STELLARIUM

Gökyüzü İzleme Programı - STELLARIUM

Gökyüzünü gerçek zamanlı izlemenize yarayacak tek kelimeyle muhteşem bir program..

DOWNLOAD (16 mb.)


Buradan_İndirin

Download a tıkladığınız da açılacak olan resmi sitedeki yukarıdaki mavi renkli yazan yazıya tıklamanız yeterlidir

Microsoft Office Enterprise 2007 [Türkçe

Microsoft Office Enterprise 2007 (Türkçe)

Hepimizin bildiği Microsoft Word, Excel, Access, Frontpage, Outlook'un olduğu Microsoft Office, daha yeni programlarla, yepyeni bir arayüzle ve ücretsiz olarak, hem de tam sürüm şeklinde karşımıza geliyor.
Microsoft Office, kişisel verimlilik ürünlerinden oluşan bir ürün grubundan daha kapsamlı ve bütünleşmiş bir sisteme evrimleşti. Pek çok kişinin zaten bildiği tanıdık araçları temel alan ve birlikte çalışmak için tasarlanmış sunucuları, hizmetleri ve masaüstü programlarını içeren Microsoft Office Sistemi, çok geniş bir yelpazede iş sorunlarını çözmektedir. Bu Office Sistemi aşağıdaki konularda yardımcı olacak çözümleri oluşturmak için gerekli yapıtaşlarını sunmaktadır:
# İşletmelerin bilgiye daha iyi ulaşabilmesini sağlayarak durumu daha iyi anlamalarını ve daha etkili karar alabilmelerini mümkün kılma.
# Organizasyonun pazar yerindeki değişiklikleri öngörebilme, yönetebilme ve bunlara yanıt verebilme yeteneğini geliştirme.
# Ekiplerin ve organizasyonların hızlı ve tutarlı bir şekilde birlikte çalışabilmesini sağlama.
# Kişisel verimliliği artırma ve daha çok sayıda işletme kullanıcısının iş ortamlarına katkıda bulunmasını sağlama.
# Office Sistemi Ürünleri
Microsoft Office 2007, Microsoft Office 2003’ün arkasından gelen , Office Sisteminin mihenk taşıdır. Microsoft İnternet birlikte çalışma teknolojileri, Bilgi Hakları Yönetimi entegrasyonu ve endüstri standardı olan Genişletilebilir İşaretleme Dili (XML) desteği gibi yeniliklerle doğru insanlarla, bilgilerle ve iş süreçleriyle bağlantı kurma olanağı sunan Office 2007, daha verimli çalışmayı ve daha iyi sonuç almayı kolaylaştırmaktadır. Diğer gelişmiş özellikler arasında şunlar yer almaktadır:
# Microsoft SharePoint™ Ürünleri ve Teknolojileri "sürüm 2.0" entegrasyonu ekiplerin hızlı ve tutarlı bir şekilde birlikte çalışmasını sağlamakta ve zorlu iş ortamına daha çok sayıda çalışanın katkıda bulunabilmesini sağlamaktadır.
# Microsoft Office Word 2007, Microsoft Office Excel 2007 ve Microsoft Office Access 2007 içindeki XML desteği işletmelerin kullanabileceği yapıtaşlarını sunmaktadır; işletmeler bu yapıtaşlarını kullanarak kişilerin organizasyondaki ve pazardaki değişimleri öngörebilmesini, yönetebilmesini ve bunlara yanıt verebilmesini sağlayan çözümler oluşturabilir.Bilgi Hakları Yönetimi desteği ile işletmeler bilgileri suiistimale ve uygunsuz kullanıma karşı koruyabilmektedir.
Office 2007 sürümleri aşağıdaki Office Sistemi programlarını içerebilir:
# Microsoft Office Outlook® 2007
Outlook 2007, Microsoft Office kişisel bilgi yönetimi ve haberleşme programıdır. Outlook 2007 e-postaların, takvimlerin, irtibat kişilerinin ve diğer kişisel bilgilerin ve ekip bilgilerinin bir arada yönetilebileceği bir ortam sunmaktadır. Yeni önbellek modu, otomatik ileti gruplama, istenmeyen posta denetimi ve gelişmiş okuma görünümü gibi Outlook 2007'teki önemli iyileştirmeler bilgileri düzenleme ve yönetme şeklinizi geliştirmekte ve hem performansı hem de kullanıcı bağlantı düzeyini yükseltmektedir.
# Microsoft Office Word 2007
Word 2007, Microsoft Office kelime işlemcisidir. Word 2007, müşteri istekleri doğrultusunda, sunduğu yeni özelliklerle belge oluşturma, paylaşma ve okuma işlemlerini kolaylaştırmaktadır. Gözden geçirme ve işaretleme özellikleri değişiklikleri izleme ve açıklamaları yönetme ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde geliştirildi. Word 2007 aynı zamanda genişletilebilir İşaretleme Dili (XML) dosya biçimini desteklemekte
ve tam donanımlı bir XML düzenleyicisi olarak işlev görebilmektedir. Bunlara ek olarak, Word 2007 ile XML dosyalarını kaydedebilir ve açabilir, böylece organizasyonunuzdaki önemli iş verileriyle uyum sağlayabilirsiniz.
# Microsoft Office Excel 2007
Microsoft Office elektronik tablo programı Excel 2007 hem XML desteği içermekte hem de bilgi analizini ve paylaşımını kolaylaştıran yepyeni özellikler sunmaktadır. Bir elektronik tablonun bir bölümünü liste olarak tanımlayabilir ve bunu Microsoft Windows® SharePoint Server tabanlı bir Web sitesine aktarabilirsiniz. Excel 2007'teki akıllı etiketler Office XP'dekilere oranla çok daha esnektir, gelişmiş istatistik özelliklerini kullanarak bilgiyi daha iyi analiz edebilirsiniz.
# Microsoft Office PowerPoint® 2007
Microsoft Office sunum grafik programı PowerPoint 2007 sayesinde hem yüz yüze görüşmelerde hem de çevrimiçi haberleşmelerde olumlu bir etki oluşturabilirsiniz. Gelişmiş kullanıcı arayüzüne ve akıllı etiket desteğine sahip olan PowerPoint 2007, sunum görüntülemeyi ve oluşturmayı kolaylaştırmaktadır. PowerPoint 2007'te çoklu ortam desteği de geliştirilmiştir. PowerPoint 2007 dosyalarını kolayca CD'ye kaydedebilir ve Microsoft Windows Media® Player entegrasyonundan yararlanarak slayt gösterisi sırasında sesli veri çalabilir ve video oynatabilirsiniz.
# Microsoft Office Access 2007
Microsoft Office 2007 veritabanı yönetimi programı olan Access 2007, XML veri dosyalarını içe aktarma, dışa aktarma ve bu dosyalarla çalışma konusunda kapsamlı kullanım kolaylığı sunmaktadır. Ortak hatalar sizin yerinize
tanımlandığı, işaretlendiği ve size düzeltme seçenekleri sunulduğu için Access 2007 ile çalışmak son derece
kolaydır. Yeni bir özellik sayesinde veritabanı uygulama geliştiricileri nesne bağımlılıklarını belirleyebilmektedir.
# Microsoft Office OneNote™ 2007
OneNote 2007, Microsoft Office not alma ve not yönetimi programıdır. Bu yeni program ile dizüstü, masaüstü bilgisayarda veya Tablet PC'de not alabilir, notları düzenleyebilir ve yeniden kullanabilirsiniz. OneNote 2007, klavyeyle ve elle yazılan notlar, elle çizilmiş resimler, ses kayıtları, web üzerinden alınmış fotoğraflar ve resimler ve diğer programlardan gelen bilgiler dahil olmak üzere, birden çok bilgi biçimini tek yerde tutma olanağı sunmaktadır. OneNote 2007 bu bilgileri istediğiniz gibi düzenleyebilmenize ve yeniden kullanabilmenize yardım
etmektedir, böylece her gün karşılaştığınız çok büyük miktarda bilgiyi daha iyi yönetebilirsiniz.
# Microsoft Office FrontPage® 2007
FrontPage 2007, Microsoft Office web sitesi oluşturma ve yönetme programıdır. Sunduğu güçlü özellikler ve denetim ayarlarıyla web sitelerini daha iyi tasarlayabilmenizi, kodları daha hızlı oluşturabilmenizi ve XML eklemek ve dışsal veri kaynaklarına bağlanarak web olanaklarınızı artırabilmenizi sağlamaktadır. FrontPage 2007 web yayıncılığı kabiliyetinizi statik sayfaların ötesine taşıyarak gelişmiş, etkileşimli web sitelerine kadar genişletebilmenizi sağlamaktadır. Ama şu anda Frontpage ikiye ayrıldı:
# Microsoft Office SharePoint Designer 2007
# Microsoft Expression Web
# Microsoft Office InfoPath™ 2007
Microsoft Office bilgi toplama ve yönetme programı, InfoPath 2007 bilgiyi toplama sürecini pekiştirmektedir. Bu yeni programı kullanarak üç önemli işlemi yapabilirsiniz: dinamik formlar oluşturabilir, formları doldurabilir ve bu formları XML tabanlı sistemlere ve iş süreçlerine aktarabilirsiniz. Son derece esnek ve etkili bir bilgi toplama yöntemi sunan bu bileşen, bilginin organizasyonunuzdaki herkes tarafından yeniden kullanılabilmesini olanaklı kılmaktadır. InfoPath 2007 bilişim çalışanlarının ihtiyaç duydukları bilgileri zamanında sunabilmesini ve alabilmesini mümkün kılarak daha bilinçli kararların verilmesini sağlamaktadır.
# Microsoft Office Publisher 2007
Microsoft Office iş yayınlama ve pazarlama malzemeleri programı Publisher 200 , profesyonel pazarlama ve iletişim malzemelerinin oluşturulmasını, tasarımını ve yayınlanmasını daha önce olmadığı kadar kolaylaştırmaktadır. Diğer Office Sistemi programlarındaki tanıdık kullanıcı arayüzüyle aynı arayüzü kullanarak baskı, e-posta ve web malzemeleri oluşturabilirsiniz. Publisher 2007 pazarlama malzemesi oluşturma ve yayınlama işlemini yeni bir düzeye taşımaktadır.
# Microsoft Office Visio®Microsoft Office iş ve teknik çizim programı Visio fikirlerinizi ve geleneksel iş verilerinizi çizimlere dönüştürmenizi sağlamaktadır. Visio, önemli bilgileri daha iyi anlayabilmenizi ve daha iyi iletebilmenizi sağladığı için karar verme sürecinizi pekiştirebilir, organizasyon çapında fikir birliği sağlayabilir, haberleşmenizi güçlendirebilir ve hedef kitleniz üzerinde daha profesyonel ve kalıcı bir etki oluşturabilirsiniz.
# Microsoft Project
Microsoft Office Sisteminin bir bileşeni olan Microsoft Project, Microsoft Project Standard, Microsoft Project Professional ve Microsoft Project Server ürünlerini içeren bir ürün grubudur. Birlikte çalışan Microsoft Project Professional ve Microsoft Project Server organizasyonların iş inisiyatiflerini, projeleri ve kaynakları daha iyi iş sonuçları sağlayacak şekilde düzenleyebilmesini sağlayan güçlü bir Enterprise Project Management (EPM) çözümü sunmaktadır. Esnek raporlama ve analiz olanaklarını kullanarak işlenebilir bilgilere sahip olabilir, kaynaklarınızı optimize edebilir, iş önceliği oluşturabilir ve projelerinizi genel iş hedeflerinize uygun duruma getirebilirsiniz



Buradan_İndirin

Not: Kurulumda Gerekli Olan Serial Resim Üzerinde vardır.
Malumunuz Aktivasyon Sorunu Vardır.

AKTİVASYON YÖNTEMLERİ:
1-BİRİNCİ YÖNTEM (BEN DENEMEDİM OLDU) demiştim ama BU YÖNTEM ÇÖKMÜŞTÜR.oLMUYOR ANLIYACAGINIZ....:
1. Office Trial'i indirin
2. Kurulumda şifre yazmayın ve devam edin.
3. Kurulum Sonrasında veya Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda hiçbir ofis yazılımını çalıştırmadan aşağıdaki işlemi yapın.
Bilgisayarım>C:>program files>common files>microsft shared>office12>office setup
controller>proof.en
Klasörün içindeki xml dosyasını Notepad ile açın



Son 2 "AlwaysInstalled" ibaresini "neverinstalled" ile değiştirin. ve İŞLEM tamam.Sorunsuz çalışıyor.Denenmiştir.....

Bu İşlemin Hazır Yapılmışını Aşagıki Linklerden İndirebilirsiniz.
http://rapidshare.tc/92737991 veya
http://rapidshare.com/files/17334506... yon.exe.html

2.iKİNCİ YÖNTEM
Daha önceden indirdiğimiz office 2007 english paketini kurun daha sonra üzerine türkçe paketini kurun sonuç olumlu.Elinde her iki pakette olan arkadaşlar denesin.Kolay gelsin

Nero 7 Premium 7.2.3.2b TÜRKÇE+ Crack

Nero 7 Premium 7.2.3.2b TÜRKÇE+ Crack

Nero nun son sürümü. Tüm nero ve cd yazma ile ilgili gerekli yazılımları içeren bu paket boyutu biraz büyük olsada bu alandaki tüm ihtiyaçları karşılamak için birebir,

Nero paketin içindeki yazılımlar:


Nero Home
Nero Scout
Nero StartSmart
Nero Burning ROM 7
Nero Express 7
Nero WaveEditor 3
Nero SoundTrax 2
Nero Vision 4
Nero Recode 2
Nero ShowTime 2
Nero MediaHome
Nero PhotoSnap
Nero CoverDesigner
Nero Toolkit
Nero BackItUp 2
InCD 5
Nero SoundBox
Nero ImageDrive

Buradan_İndirin

KEYGEN

Klasörleriniz Renkli olsun!

Klasöre Sağ Tıklayıp labelin üzerine gelip istediqimiz rengi seciyoruz


Buradan_İndirin

Siz Yokken Pc'de Kimler Ne Yapmış?

Siz Yokken Kim Ne Yapiyor PC'nizde Haberiniz Olsun
PC nizi siz yokken kullananlarin neler yaptiklarini görmek istiyorsaniz,Nerlere girib ciktiklarini bilmek istiyorsaniz,onlari gözetleyebilmek ve onlarin Netdeki her adimlarini kontrol altinda bulundurmak istiyorsaniz ,tam size göre bir program.Baslattikdan sonra program gizleniyor ve sizden baskasi bilemez kayit yapildigini


PROGRAMIN ÇALIŞTIRILMASI

Bu program siz yokken pc de ne var ne yok gizli bi kamera gibi cekiyor fakat resim olarak tabiki mesela programı c :/ KURDUNUZ C:\WINDOWS\system32\Sys12Data tüm Log Kayıtları buklasörün içinde toplanıyor ordan resimleri görebilirsiniz kim ne yapmıs ..Fakat programın en ilginç özelligi ise programı Sadece sizin belirlelemiş oldugunuz sifre ile acılması bu durumda kayıttan asla cıkmıyor bu güzel (trl+alt+shift+p) GİBİ bir sifre koyun Asla bulunamaz .. Bence indirin .. Programın diğer özelliklerine Gelincede Log dosyasına sifre koyabiliyorsunuz kayıtlanan dosyalar gene acılmıyor Dosyayı Siz nereye isterseniz loglar orda kayıt tutuluyor , Masa üstünde programın icon ' u Yok programa nasıl giricem demeyin Ben (ctrl+esc) Sifresini koydum icon A tıklamadanda control paneline girebiliyorum , Evet sıra geldi Log KayıtLara ( Msn , internet ex , Yahoo , ICQ , File/ folder (dosyalar) , tüm windows Dosyaları , vb... Takip (log ) Yapabiliyor .


Buradan_İndirin

DivX Pro 5.2

Buradan_İndirin

Canlı Tv 2.5

Show TV, ATV, Samanyolu TV gibi birçok kanalı internetten canlı olarak izleyebileceğiniz bir programdır. Ayrıca en seçkin radyolar da program içerisinde mevcuttur.

Diğer programlardan farklı olarak her bir sayfada 17 adet kanal listeliyor. Toplam 500'den fazla televizyon kanalını içeriyor. Programımız ücretsiz olması ve görüntü kalitesi ile rakiplerini geride bırakacak gibi görünüyor.

Türkiye'de yayın yapan kanalların yanı sıra birçok yabancı kanalları da içermektedir.

Yayını tam ekran izleyebilmek için yayın üzerine çift tıklamanız yeterlidir.

Programın içerisindeki kanallar internetten otomatik olarak güncellenmektedir. Ayrıca programın Media Player 11 ile uyumluluğu unutulmamış.

Kullanılabilir bu son sürümde sisteme birçok TV ve radyo kanalı eklenmiş.
Boyut : 980 Kb


İndirin

Google Earh'ün en son sürümünü

KBuradan_İndirin

Google Earth 5.0'ı yükleyerek hem dünyayı hem de Mars'ı karış karış gezebiliyorsunuz. Yeni özellikler arasında sadece kıtaları değil aynı zamanda okyanus altını da izleme seçeneği bulunuyor. Bu seferki yenilik ise Mars'ın yüzeyini detaylı olarak gezebilme ve tarihi hakkında bilgi alabime imkanı.

Primo PDF 4.1.0.9


PDF oluşturmak sizin için elzem konulardan biriyse ücretsiz olarak sunulan PrimoPDF oldukça işinize yarayacak demektir. Kolay kullanımlı arayüzüyle oluşturduğunuz PDF'leri dilerseniz e-kitap olarak kaydedebilir, 128 bit şifreleyerek kem gözlerden sakınabilirsiniz. 10.8 MB'lık bir büyüklüğe sahip olan ürün Windows 2000 ve XP'nin dışında 32 ve 64-bitlik Vista'larda da kullanılabiliyor.


Buradan_İndirin

Towodo Software Instant Backup v1.4

Towodo Software Instant Backup lets you backup your important data fast and easy from/to a Network, CD-RW, ZIP, JAZ or any other drive. The backed up files are stored separately, with the same hierarchy as in the source. You can specify filters for folders and file extensions to include/exclude. The built-in customizable scheduler can automate the backup and notify you by email when it has completed. In the backup summary you will get a full report over what files where added, updated, deleted as well as their size and ********.
Features:
- Setup files and folders quickly using the easy-to-understand graphical user interface.
- Create filters to include or exclude certain file extensions from backup.
- Get detailed reports over files that have been added, modified or deleted.
- Use the built-in scheduler to run backup actions in background at certain time intervals.
- Create multiple backup sets for different types of backup files.
- Use the built-in log system to get detailed information over previous backup actions
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17476820..._v1.4_TURK.rar

Trojan Remover V6.7.5.2555 Final&Full-Updatable

Trojan Remover bir truva atı algılama ve temizleme yazılımıdır. Trojan Remover yazılımı truva atlarının sisteminize verebileceği zararın önüne geçme ve sisteminizden bu zararlıları silme işlevini gerçekleştirmektedir. 21800 üzerinde (ve sürekli yenilenen) truva atı ve internet solucanını algılama kapasitesine sahip olan bu yazılım sisteminizi en ince ayrıntısına kadar tarayabilmektedir.Trojan Remover bilgisayarın açılışında fast scan özelliği ile tüm dosyaları Adware, Spyware, Remote Access Trojans,Internet Worms ve diğer zararlılara karşı tarar.Windows 98/ME/2000/XP/Vista işletim sistemlerinin tümünde çalışır.Windows'un 64bit versiyonları ile uyumlu değildir. Güncellenebilir ve İstediğiniz bir isime kayıt ettirebilirsiniz !
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17476981...table_TURK.rar

Solid Converter PDF v5_0_627_0

Solid Converter PDF, Adobe Acrobat Reader dosyalarınızı (.pdf) Microsoft Word dosyasına (.doc) çeviren güzel bir program. Artık PDF dosyalarını açmak için Adobe Acrobat'a ihtiyacınız yok. Bir tuşa basın ve PDF dosyanız hazır. İşte bu kadar kolay... Programı kullanmak için yardım dosyalarını okumaya gerek bile duymayacaksınız. Kolay arayüzü ile hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Program, sisteminizde yüklü olan tüm yazı tiplerini kullanmanıza olanak sağlıyor ve on beş dili destekliyor. PDF dosyalarının içindeki resimleri ve diğer objeleri kolayca çıkartabiliyor. Bu programla MS Word veya herhangi bir programla oluşturduğunuz dosyaları çok hızlı biçimde PDF formatına çevirebilirsiniz. Program ayrıca çoklu çevrim yapmaya da olanak sağlıyor. Kısaca PDF dosyalarıyla sürekli uğraşanların, mutlaka elinin altında bulunması gereken bir program.
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17398046...627_0_TURK.rar

ProShow Producer 4.0.2437 + Keygen

ProShow Producer, sitemizde de bulunan ProShow Gold programının daha gelişmiş sürümüdür. Resimlerinizi bir CD' ye kaydedip daha sonra bunları Slide Show olarak seyretmenize imkan veren ProShow programı ile oldukça etkileyici sonuçlar elde edebilirsiniz. Programın bünyesinde bulunan birçok efekt ile geçişleri daha etkileyici hale getirebilirsiniz.
280'in üzerindeki geçiş efektinden istediğinizi seçerek gösterileriniz de kullanma şansına sahip olduğunuz bu araçla özellikle geçiş ve zamanlama denetimi konusunda güzel ayarlamalar yapabilirsiniz. Resimler üzerinde döndürme, şekillendirme, renklendirme ayarları yaparak mükemmel görüntüler elde edebilirsiniz. Gerçek zamanlı bir önizleme aracına da sahip olan yazılım çalışmalarınızı VCD biçiminde kaydetmenizi de sağlamaktadır. Ayrıca fotoğraf albümlerinizi ekran koruyucu, kendiliğinden çalışır CD (AutoRun CD) ve MPEG biçimli videolar halinde de haırlayabilirsiniz. E-posta yolu ile sevdiklerinizle bu albümlerinizi paylaşabilir, yazılımın temel amacını gerçekleştirebilirsiniz.
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17394244...eygen_TURK.rar

Photodex ProShow Gold 4_0_2442

Tanıtım: ProShow Gold mükemmel özelliklere sahip bir fotoğraf albümü oluşturma yazılımıdır Yazılım ile bilgisayarınızdaki fotoğraflarınızı istediğiniz düzene göre slayt gösterisi, Video CD, DVD Disk, Video, çalıştırılabilir exe dosyası, ekran koruyucu biçimlerinde albüm haline getirebilirsiniz 280 geçiş efektinden istediklerinizi gösterilerinizde kullanabilirsiniz Ayrıca gösterilerinize sesler ekleyebilir, arkaplanlar koyabilirsiniz Kullanımı çok kolay olan yazılımla neredeyse yapamayacağınız hiçbir işlem bulunmuyor Tüm özellikleri aşağıda sıralanmıştır:
Kolaylıkla İçerik Ekleme ve Slaytları Özelleştirme
Bir gösteriye kolayca açıklama sürükleyip bırakma
Fotoğraf, video klip ve müzik kullanma
Canlandırma ve video klip düzenleme
100 üzerinde dosya türü için destek
Herbir slayt için kendine özgü zamanlama ayarı
Birçok slaytı kolayca hemen değiştirme
PSD, PNG, TİFF ve GİF biçimleri için şeffaflık desteği
Çizgisel slayt listesi veya sınıflama için 2 boyutlu gösterim
Fotoğraflarınız için tek tıklama ile kendiliğinden doğrulama
Geçiş Efektleri ve Hareketler
Yakınlaşma ve dönme ile oluşan "Ken Burns" stili geçiş efekti
280 üzerinde kaliteli geçiş
Herbir geçiş için zamanlama denetimi
Kuşbakışı gösterim içeren yatay hareketli fotoğraf desteği
Her boyuttaki fotoğrafa yakınlaşma
Her açıdan fotoğrafları döndürme
Mükemmel sıralama için dizgi seçenekleri
Geçişler üzerinde tam denetim
Slaytlardaki geçişler için başlangıç zamanı ayarlama
"Çevrinme" için hızlandırma tarzları ayarlama
Müzik ve Sesler
Ses şiddetini denetleme
Kesme, aydınlatma ve sesi çıkarma
Müzikteki ses dalgalarını gösterme
Tüm kişisel slaytlara sesler ekleme
Ses CD'sinden müzik aktarma
Slayt ve müzik geçişlerini kendiliğinden zamanlama
Arkaplan konuşmalarını kaydetme
Geliştirilmiş İş Akışı
Sınırsız ileri-geri alma
Tam ekranda gerçek zamanlı önizleme
Gösterileri kendiliğinden yedek alma ve çalışmaları güvenle kurtarma
Gösterileri arşivlemek için klasör, CD veya DVD'lerde biriktirme
Programlar arasında tümüyle bütünleşmiş araçlarla bir ileri bir geri küçültme işlemi
Yüksek Verim
Çift katmanlı sürücü ve medyalara destek
DVD'lerde ve bilgisayarda tekrar oynatma için geliştirilmiş menü
Yükse hızda ve kalitede videolar oluşturma
Bir disk üzerinde çalıştırılabilir çoklu gösterimler oluşturma
Kendi tanıtım gösterilerinizi ekleme
Menüler içinde herbir gösteri için küçük öngösterim resimleri ve açıklamaları ayarlama
Televizyon ve bilgisayarların her ikisinde takılı diskler üzerinde gösterileri oynatma
En hızlı video oynatma özelliği
Gelişmiş Menü Yapılandırması ve Yazdırma
Dahili DVD yazdırma
Tümüyle özelleştirilebilir menüler
Çeşitli çıktı biçimlerine sahip CD'ler oluşturma
Sessiz VCD gösterileri ve Video VCD gösterilerinin her ikisini de oluşturma
DVD ve VCD'lerin çoklu kopyalarını yazdırma
Videolardaki titremeyi azaltan "Anti-flicker" filtresi
NTCS ve PAL standartlarına destek
Çevrimiçi Gösteri Paylaşma
Çevrimiçi gösteriler oluşturma
Bir internet sitesinde gösterileri yayınlama
Basit HTML diliyle kolayca bir internet sitesi ile bütünleşme
Flash biçiminden daha kaliteli "ProShow" biçimi
Photodexcom adresinde ücretsiz olarak gösterileri paylaşma
Video Dosyaları Oluşturma
Standart MPEG1 ve MPEG2 video dosyaları oluşturma
Video biçimini ve oynatımını denetleme
Diğer uygulamalar için ProShow videolarını kullanma
Desteklenen Çıktı Biçimleri
Video Disk Biçimleri:
DVD, VCD, SVCD, XVCD, XSVCD, CVD, MiniDVD
Medya Disk Biçimleri:
CD-R, CD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD, DVD-R, DVD-RW
Dosya Biçimleri:
EXE, SCR, MPG, MPG, ISO, CUE, PX
DownloadLink:http://rapidshare.com/files/17392749..._2442_TURK.rar

Internet Download Manager 5.15 Build 4 Turkce TURK

Tanıtım:Internet Download Manager; internetten dosya indirirken indirme hızınızı arttırır, indirilen dosyanın kaldığı yerden devam etmesini (resume) sağlayan, bünyesinde zamanlama özelliği barındıran ve indirilecek her türlü dosyayı yönetme olanağı sunan bir indirme yöneticisidir. Program ile bağlantınızın kesilmesi sırasında yarıda kalan dosyaların indirilme işlemini kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, ne zaman indirileceğini zamanlayabilirsiniz. Bu indirme yöneticisi FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini, proxy sunucularını, güvenlik duvarlarını (firewall), çerezleri (cookie), MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olarak işleyici bulundurur ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Basit grafikli kullanıcı arayüzü ile kullanıcı dostu ve kolay kullanımlıdır.
Özellikler :
* Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm tarayıcılarla sorunsuz çalışabilme
* Desteklediği tarayıcılarda bir linki tek tıklama ile indirme
* Hızlı indirme (üretici, Internet Download Manager’in DAP ve Getright programlarından daha hızlı indirme yaptığını iddia ediyor.)
* indirmeyi durdurup, kaldığı yerden devam ettirebilme
* indirme zamanını belirleme
* Tamamlanan dosyalar için otomatik virüs denetimi
* Özelleştirilebilir arayüz
* Hızlı güncelleme
* Sürükle-Bırak desteği
* İsteğe göre 1-2-4-8 ve 16 kanaldan indirme yapabilme
* ZIP önizleme
* FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerini destekleme
* Olaylarda ses çıkartabilme
* Komut dizisi kullanabilme
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17486705...urkce_TURK.rar

BSPlayer Pro v2.34.980 Multilingual TURK

BSPlayer başarılı bir medya oynatıcı programıdır. Windows medya oynatıcısına güzel bir alternatif olabilecek bu program, artık benzerlerinden çok daha hızlı ve profesyonel. Program tüm codec'leri etkin biçimde kullanabiliyor, alt yazı desteği ve çoklu hoparlör kipi ile de DVD dahil tüm medya biçimlerini okuyabiliyor. Kullanımda veya indirilmekte olan dosyaları da oynatabilen bu program, Winamp eklentilerini de kullanabiliyor.
Bu dosya içerisinde ayrıca beğeneceğiniz BSPlayer kabukları da veriyorum. BSPlayerinizin görüntüsünü değiştirebilmek için verdiğim dosya içerisindeki Selected Skins klasöründe bulunan dosyaları, programı kurduğunuz klasör içindeki SKin klasörüne kopyalayın. Daha sonra programı çalıştırıp üzerinde sağ tıklayın. Options>Skins'i seçip kabuklara bakabilirsiniz...
Programın ayrıntılı özellikleri :
Tüm beğenilen medya biçimleri desteği
Matroska ve OGG gibi yeni biçimleri, alt yazıları ve çoklu ses medyalarını da destekleme
Özel tarama ayarları
Çoklu ses medyaları arasında geçiş yapabilme
Tüm alt yazı biçimlerini, tamamen özelleştirilebilir olarak destekleme
Çoklu alt yazılar ile çalışabilme
Hızlı ileri ve geri alma seçenekleri
Pencere atlayabilme
Sık Kullanılanlar desteği
DVD bölümleri desteği
Ekolayzer desteği
Çoklu dil desteği de destekleniyor ve programın dahili Türkçe desteği var.
Temalar desteği
Özelleştirilebilir taraf oranları
WinLIRC desteği
Oldukça kolay kullanımlı ve özelleştirilebilir kısayol tuşları
Winamp DSP Eklentileri desteği
Komut satırı desteği
Tamamlanmamış AVI veya kilitli dosyaları da oynatabilme ( Hala kaydedilmesi devam eden veya yürütmede olan dosyaları da oynatabilir )
BSI ve INI dosyaları desteği
Dinamik DirectShow filtreleri desteği ile verileri direkt olarak CD veya DVD üzerine kaydedebilme
Eklenti desteği
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17484644...ngual_TURK.rar

CyberLink MediaShow v4_0_1805_7150 Multilanguage TURK

MediaShow bir video ve fotoğraf hazırlama yazılımı. Kısaca açıklamak gerekirse bu programla video yakalayabilir, düzenleyebilir, efekt ekleyebilir, yayınlayabilir ve paylaşabilirsiniz. Bu saydıklarımız fotoğraflar için de geçerli. Programın en önemli özelliği, başlangıç aşamasındaki kullanıcılar için bile son derece kolay kullanılabilir olması. Cyberlink'in en son çıkarmış olduğu MediaShow 4'ün grafiksel arayüzü gerçekten göz alıcı. Ayrıca bu sürümde slayt gösterisi hazırlayıp, video ve fotoğraflarınızı Flickr ve Youtube üzerinde doğrudan yayınlayabilirsiniz.
http://rapidshare.com/files/17362466...TURK.part1.rar
http://rapidshare.com/files/17363462...TURK.part2.rar
http://rapidshare.com/files/17364521...TURK.part3.rar
http://rapidshare.com/files/17365533...TURK.part4.rar
http://rapidshare.com/files/17365609...TURK.part5.rar

Avast! Professional 4.8.1.1299 + Serial TURK

Avast! 4 Professional Edition; bulabileceğiniz en iyi antivirüs ürünü olmakla birlikte, anti-spyware/casus yazılım, anti-rootkit ve kendi kendini savunma yeteneğine sahiptir. Ürün, değerli veri ve programlarınızı korumayı amaçlar, güncellemelerini otomatik olarak gerçekleştirir ve birçok öz niteliğe sahiptir ki diğer bir çok üretici bu öz nitelikler için ayrıca ücret talep etmektedir. Serial mevcuttur.
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17482700...erial_TURK.rar
alternatif
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/17483514...erial_TURK.rar
----------------------------------------

Toplu mail Gönderme Programı


Toplu mail Gönderme Programı
Kendi yaptığım küçük minik bir progr*****
pop3 server larda sorun çıkartmıyor, henüz test aşamasında olduğundan her seferinde çalışmayabilir


NOT: Programı Kullanabilmeniz için Sisteminizde .Net FrameWork 2.0 (veya üzeri) yükü olması gerekmektedir.

caps:

http://rapidshare.com/files/152917240/Mail.rar
Buradan_İndirin

Saatin Yanında İsmin Yazsın

Masaüstünüzde saati gösTeren yerin yanında Kendi adınız bulunsun istemezmisiniz..
Denetim masası
bölge ve dil seçenekleri
Özelliştir kutucuğuna tıklanacak
sayılar-para birimi-saat sekmelerinden saati seçeceğiz
ilk kutucuk oLan saat biçimini silip aynen şunu yapmak gerekiyor.
SS:dd 'isminiz'
yani örnek SS:dd 'ASLI'
dikkat ediLmesi gerekEn konu SS:dd-den sonra 2 boşluk olup tek tırnak içinde isminizi yazmanız..

SuperDVD Video Editor






Buradan_İndirin

TeamViewer indir

TeamViewer kolay ve güçlü bir uzak masaüstü yöneticisi ve aynı zamanda masaüstü bilgileri paylaşım ve transfer yazılımıdır. Firewall ve NAT proxyye dokunmadan çalışabilme özelliği ile hiç bir sorun çıkarmadan istediğiniz herşeyi yapmanıza olanak sağlar. Sadece TeamViewer programı ile başka bir bilgisayarın uzak masaüstüne bağlanabilir ve bir makinede yüklü olan programı her hangi bir yükleme işlemine gerek kalmadan diğerinde de kullanabilirsiniz. Bağlanmak istediğiniz bilgisayara ilk defa bağlanacaksanız daha önceden belirlenmiş olan id numaralarını girmeniz gerekmektedir.
TeamViewerda ID numarasını ve şifreyi girdikten sonra uzak masaüstü erişimine sahip olursunuz. Dünyada yüzbinlerce insan TeamViewerı uzak masaüstü için en uygun, en kolay program olarak görüyor ve kullanıyor.
TeamViewer sadece uzak masaüstü yönetimi için değil arkadaşınıza masaüstünüzde ne varsa onu da göstermeniz için geliştirilmiş bu tür kullanımlar için oldukça kolay bir arayüze sahiptir. Veri transferi oldukça güvenli olup şifreleme yöntemi ile dışarıdan istenmeyen erişimlere olanak vermemektedir. Özel kullanımlar için bedava olan TeamViewerda ayrıca chat, dosya transferi ve ana bilgisayar modu özellikleri de mevcut...
Özellikler:

Yükleme yapmadan uzak masaüstü erişimi
TeamViewer ile internet bağlantısı sayesinde dünyanın her hangi bir yerindeki bir bilgisayara başka yükleme yapmadan ve güvenlik duvarı sorunu çıkarmadan erişim yapabilirsiniz.
Dosya TransferiTeamViewer bilgisayarınızdaki dosyaları karşı taraftaki bilgisayara yollayabilir yada karşı taraftan kendi bilgisayarınıza dosya taşıyabilirsiniz.
Güvenlik Duvarının arkasından çalışır
Bir çok uzak masaüstü yazılımı güvenlik duvarları yüzünden erişim güçlükleri çeker. Ancak TeamViewer ile endişe etmeye gerek yok. Çünkü TeamViewer güvenlik duvarı arkasından çalışarak bağlanılacak bilgisayara bağlanmanın yolunu buluyor.
Yüksek Güvenlik Standardı
TeamViewer Oldukça güvenli bir çözüm ortağıdır. Güvenlik kanalları RC4 kodlamaları ile korunmaktadır. RC4 kodlamaları https/SSL ile aynı güvenilirliğe sahiptir.
Yüksek performans
LAN bağlantısı hızı ile internet üzerinde erişim imkanı sunar.
Düşük fiyatlı & Bedava versiyon
Ayrıntılı ücretlendirme bilgileri aşağıda mevcuttur.

Yeni eklenen özellikler:

Windows Vista için uzak masaüstü bağlantı desteği sağlanmış
Bağlantı hızı ve sıkıştırma derecesi artırılmış
Firefox ve Opera da otomatik proxy güncellemesi sağlanmış
Dosya transfer hızı artırılmış
( Unicode) Uluslarası dil karakterlerinin hepsi desteklenmiş




Bizzat kendim Kulladım kullanısı gayet basittir..
Dikkat edin program acılısta kendılıgınden calısır
Disconnect secenegını işaretleyin


Buradan_İndirin

MSN 9 CokLu Oturum..

Msn 9.0 yamasını açmadan önce MSNden çıkış yapınız .
çıkış yaptıktan sonra Msn 9.0 çoklu oturum yamasını açınız .

Patch Messenger secip Next Buttonuna tıklayınız bir sonraki bölümde bütün seçenekler işaretli olacaktır eğer değilse işaretleyiniz işaretledikten sonra Apply Buttonuna tıklayınız.En son bölümde Exit diyip Çıkınız..


Buradan_İndirin

10.000 adet programın ftpsini

Gir içeri istegin programı beklemeden indirmeye başla

ftp://ftp.freenet.de/pub/filepilot/windows/

Youtubeden video indirme


Erişimi kapalı olmasına rağmen ülkemizde halen en çok kullanılan online video servislerinden YouTube'daki yeni yüksek çözünürlüklü videoları indirmenin yolunu açıklıyoruz.

YouTube'un geçtiğimiz dönemde hayata geçirdiği ve henüz yeterli yaygınlığa ulaşmamış olan yüksek çözünürlüklü(HD) videolarını bilgisayarınıza indirmek için en kolay yol YouTube Downloader HD.

Tüm Windows sürümlerinde çalışan bu ücretsiz uygulamayı kullanmak için tek yapmanız gereken ilgili videonun adresini girmek. Eğer mevcutsa yüksek çözünürlüklü olarak ya da MP4 gibi diğer formatlarda indirebildiğiniz videoları işlemin ardından bilgisayarınızda belirlediğiniz klasörde saklayabilirsiniz.


Buradan_İndirin

Silinen dosyaları kurtarın



Bilgisayarınızın yanı sıra, dijital fotoğraf makinesinde USB belleklere kadar her türlü hafızada silinen dosyaları kurtarmak ister misiniz?

Başarılı bir veri kurtarma yazılımı olan Pandora Recovery, Shift+Delete tuşlarıyla veya DOS istemcisi aracılığıyla silinen dosyaları geri getirmeye yarıyor. Hangi dosyaların silindiğini ana dosya tepsisinde hızlı bir tarama yaparak tespit eden program, tüm diski sadece JPG, BMP, GIF ve PNG dosyaları için de arama özelliğine sahip.

Her Yerden Veriyi Kurtarın

Yeni eklenen FAT desteği sayesinde, dijital fotoğraf makinelerinden USB belleklere kadar her türlü diskte veri kurtarabilen Pandora Recovery'i kullanırken dosyaları kurtaracağınız konumun bir harici disk veya ikinci sabit disk olmasına özen gösterirseniz, veri kurtarma işlemi sırasında hiçbir dosyanın üstüne veri yazılmamasını sağlayarak, verileri bozunmadan kurtarabilirsiniz.


_Buradan_İndirin

Youtube Jacker

Youtube Jacker Arkadaşlar uzun süredir Türkiye' den Erişim Yasağı olan Youtube Video paylaşım sitesine giriş yapabilmeniz için bu yamayı bir kez kurmanız yeterli olacaktır. Kurulum Makinenizde ki host dosyasına youtube ait olan 2859 tane ip yi kaydedip tam anlamıyla site erişimi sağlanacaktır. Bilgisayarınıza ayrıca herhangi bir dosya kurulmayacak ve tam manasıyla güvenli bir şekilde makinenizi yormadan erişim sağlayabileceksiniz.

Denedim çalışıyor http://www.youtube.com/ adresinden eskisi gibi normal giriliyor

http://rapidshare.com/files/13787849...ker.GaFFuR.rar

Skype'nin yeni sürümü Skype 4 çıktı

Skype'de sürpriz yenilikler var.

Skype, bilgisayardan telefonları arayabileceğiniz ya da anlık mesajlaşma özelliğiyle arkadaşlarınızla konuşabileceğiniz yazılım. Skype 4 ile Windows Live Messenger'la hemen hemen aynı özelliklere sahip. Skype’ın farkıysa kontör satın alıp bilgisayarınızdan ev, mobil numaraları arayıp, SMS gönderilebilmesi



Buradan_İndirin

SpyRemover 2.63

SpyRemover bilgisayarınızı tarayarak internet üzerinden sisteminize sızan, spyware, adware, spybot, malware, spy pop-ups, keyloggers gibi zararlı programları tespit edip temizleyen bir program.

SpyRemover detects and removes more than 38,200 types (more than 55,000 items and variants) of intrusive devices such as spyware, adware, hijackers, keyloggers, Trojans, tracking devices, hacker tools, and other spy devices on your PC. This spyware remover is powerful and easy to use. It works with Windows 95/98/Me/NT/2000/XP. A Perfect Complement to SpyStopper. It is powerful and easy to use.

Download: (3.3 MB)
http://www.itcompany.com/remover.exe

Crack:
http://rapidshare.de/files/32818195/...ver.RegKey.rar

Pc nizde Balik besleyin

Baliklari ister ayri pro da acarsiniz ister masa ustunde beslersiniz ( masa ustunde hersey calisir )

Balillari tek tek secebilirsiniz ...

Baliklara yem verebilirsiniz ( vermesseniz oluyorlar )

Ve bir cok ozzelik daha buyrun indirin ...


Buradan_İndirin

İnternetin geçmişini Sil..




_Buradan_İndirin

bu program sayesınde ınternet tarayıcınızda kaydedılen gecmısı sılebılır ve kaybolmus dosya uzantılarını tekrar duzeltebılırsınız

ınternet uzerınden bulasmıs dusuk sevıyeli virüsleride sılme ozellıgı bulunan bu program korumalı dosyaları programın ozel bolumunden secerek sıldırebılırsınız

Okey Oyunu 2.1


Ulusal oyunumuz Okeyi bilgisayar ortamına taşıyan ve büyük beğeni kazanan Okey+ programı. Oyun kurulumu tamamladıktan sonra, oyuna başlamak için "Oyun" dan "Yeni" yi yada F2 ye basınız. Bilgisayar rastgele olarak oyuna ilk başlayacak kişiyi seçer ve 15 taş verir, diğerlerinede 14' er taş verir ve kalanların arasında bir okey seçilir ve ortaya açık olarak yerleştirilir. Elizdeki taşları mouse kullanılarak yerleştirebilirsiniz. Sıra size geldiğinde yani "Oyuncu 1 düşünüyor" yazısını gördüğünüzde, taş çekmek yada soldaki oyuncunun attığı taşı almak için taşı mouse ile tutup ıstakaya sürükleyip bırakmalısınız. Aynı işlemi taşların üzerine çift klik yaparakta gerçekleştirebilirsiniz. Atmak istediğiniz taşı belirledikten sonra bu taşı aynı şekilde mouse ile yada çift klik ile sağ tarafa atabilirsiniz. Soldaki taşı alacaksanız, çekmeden taşı attığınızda otomatik olarak soldaki oyuncunun attığı taş ıstakaya yerleştirilir. Taş atıldıktan sonra oyun diğer oyuncuların otomatik olarak oynaması ile devam eder. Okey kurallarına uygun şekilde oyunu bitirdiğinizde, son taşı ortada taş çektiğiniz yere mouse ile sürükleyip bırakmalısınız. <


_Buradan_İndirin

Firefox'u Photoshop yapın


Resim ve fotoğraflarda yapmak istediğiniz düzenlemelerin tamamını Firefox üzerinden gerçekleştirmek için tek ihtiyacınız küçük bir eklenti.

Geçtiğimiz aylarda incelenen Pixlr web tabanlı resim düzenleme uygulaması için şimdi bir de Firefox eklentisi yayınlandı. Fotoğraflara efekt ekleme, kesip biçme ve tekrar boyutlandırma gibi işlemleri yapabildiğiniz ücretsiz servisi Firefox'a eklenti olarak kurduğunuzda, gezdiğiniz her sitede yer alan fotoğrafları tek tıklamayla Pixlr'a yükleyip düzenlemeye başlayabilirsiniz. Görsel düzenleyici otomatik olarak yeni bir sekme açıp, ilgili resmi yükleme işini hallediyor.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/latest/9924
_Buradan_İndirin

Ses Kaydedicisi

Windowsun Orjinal Ses Kaydedicisi Maalesef Çok Kötü. Ama Bu Program İle Mükemmel Bir Kayıt Oluşturabilirsiniz... Polderbit Ses Kaydedicisi Mutlaka Deneyin...

_Buradan_İndirin

10 Saniyede 3 Boyutlu Yazılar Yaz:)






_Buradan_İndirin

Zamanli PC Kapama

Programın Adı:
Zamanli PC Kapama
Sürüm - Boyut - Dil:
1.0 - 300 Kb - Türkçe
Firma:
DeLiDoLuNeT http://www.delidolunet.com/
Açıklama:
Bu program sayesinde bilgisayarinizi dilediginiz bir saatte kapanmasi için ayarlayabiliyor ve o zamanda otomatik olarak kapatilmasini saglayabiliyorsunuz. Bir islemin bitis süresini biliyorsaniz bu sayede ayarlamalari yapip rahatça orayi terkedebilirsiniz. Programin sistemi kapatabilmesi için kaydedilmeyi bekleyen döküman bulunmamasi gerekir.Programin özellikleri: Istediginiz bir saati ss:dd:ss formatinda ayarlayabiliyorsunuz. Saatinizi ayarlarken hemen yaninda o an geçerli saati ss:dd:ss olarak görebilirsiniz. Dilediginiz bir tarihi gg:aa:yyyy formatinda ayarlayabiliyorsunuz. Tarihi ayarlarken hemen yaninda bulunan kutucuktan o an geçerli tarihi gg:aa:yyyy formatinda görebiliyorsunuz. Program belirttiginiz tarih için saati ayarlar. Örnegin programin tarihini bir gün sonraya ayarlarsaniz belirttiginiz saat bir sonraki gün için geçerli olacaktir. Böylece günler sonrasina hatta aylar sonrasinda otomatik kapanmasini saglayabiliyorsunuz. Programi tamamen gizleyebiliyor ve görünümden kaldirabiliyorsunuz. Ayarlamis oldugunuz tarihi ve saati eger uygulamayi menüden gizlememis iseniz iptal edebilir ve kapamayi baslatmadan durdurabilirsiniz.



_Buradan_İndirin

LimeWire Hızlandırıcı

LimeWire Turbo Accelerator 4.2.5 :

Yeni sürümle gelen özellikler: (4.2.5)


Hız artışında yaşanan problemler giderildi
Güvenlik için tarayıcı eklendi
LimeWire programını bilmeyenimiz ve kullanmayanımız yoktur. LimeWire Turbo Accelerator`da işte bu en ünlü dosya paylaşım programından dosya indirirken %200-%400 arasında hız artışı sağlamakta ve bağlantı kopukluklarını(sorunlarını) gidermektedir. Programda hiçbir şekilde adware,spyware bulunmamaktadır. Güvenlik olarak problem olmamakla birlikte programın açılışında istenen kayıt kodu kullanıcılarımızı yanıltmasın. Program ücretli değildir. Sadece üretici sitesine kayıt olan kullanıcılara ek özellik getirmektedir.

NOT : Programı ( aşağıdaki resimde de gördüğünüz gibi )Türkçe kullanabilmeniz için TAMindir tarafından Türkçe Yama hazırlanmıştır. Türkçe Yamayı indirmek için Tıklayın.




Özellikleri:


Otomatik olarak yanlış dosya temizleme olanağı
Sistem altında daha hızlı çalışma özelliği
Otomatik daha önceden başlamış downloadları durdurma
Otomatik dosyaları belirgin aralıkta arama seçenekleri
Son yapılan işlemleri her defasında kaydetme olanağı sunma(böylece yaptığınız işlemlerin kaybolmasını önlemiş olursunuz)
İndirilen dosyaları %200-%400 arasında hızlandırma özelliği
Bağlantı kopmalarına karşın onarma seçeneği


_Buradan_İndirin

Site Map Oluşturma. VB

Site Map Oluşturma. VB Sitenizin Altına Sitemap Oluşturmak İStermisiniz Kendi Otomatik Oluştursun
İlk Önce
admincp-->Plugin& Products---> Plugin Ekle ----->
Ürün = Vbulletin
Giriş Noktası (hook) = global_start
Başlık = Sitemap
Plug-in Php-Kodu

Kod:
$forumlarimX = $vbulletin->db->query_read("select * from " . TABLE_PREFIX . "forum");

while ($forumlarim = $vbulletin->db->fetch_array($forumlarimX))
{
$googlehazir .= "".$forumlarim['forumid'].", ";
}

[Not:Siteadı Bölümünü Kendinize Göre Editleyin]

Plugin Aktif mi? Evet

Seçin ve Kaydeti Tıklayın

Biçim Yöneticisinden Şablon Aratın Footer Templatesini Açın Ve Bu Kodları En Aşağıya Ekleyin

Kod:

Sitemap

$googlehazir

Sam BroadCaster 4 (fuLL)

Sam 4 en Cok kullanılan dj prgramının Son Sürümü..

download;
http://rapidshare.com/files/21598428...forum.rar.html

Hızlı PDF Aracınız




PDF dosyalarınız üzerinde her türlü işlemi yapabileceğiniz ve Windows’un pencerelerine yerleşen simgesi ile rahatlıkla ulaşabileceğiniz Quick PDF Tools’u ücretsiz deneyin.

Geniş kapsamlı bir PDF aracı olan Quick PDF Tools, Windows’unuzun pencerelerine yerleşerek her türlü işleminizi kısa yoldan halletmenizi sağlıyor. Gördüğünüz resimleri anında PDF formatına dönüştürebilmek, PDF dosyalarını anında birleştirmek veya istediğiniz parçaya bölmek, PDF dosyasının özelliklerini değiştirmek, sık kullanılanlara PDF’lerinizi eklemek, toplu olarak veya tek tek PDF dosyalarınıza parola koyabilmek veya kaldırmak Quick PDF Tools ile yapabildikleriniz arasında yer alıyor.



_Buradan_İndirin

3D Masaüstü


Uzunca bir süredir çalışmaları sürdürülen Bumptop nihayet kullanılabilir hale geldi. Windows işletim sistemi üzerinde masaüstünüzü eğlenceli, etkileşimli ve üç boyutlu hale gelen Bumptop uygulamasını mutlaka deneyin.
Masaüstü terimiyle belirtilen Windows ana ekranı ve çalışma ortamlarında kullanılan gerçek masa üstü kullanımının bir arada düşünülmesiyle ortaya çıkan üç boyutlu masa üstü tekniği Bumptop ile gerçek oldu. Simgeleri iki boyutlu grafikler halinde değil de derinliğe sahip üç boyutlu bir platformda fiziksel nesneler olarak yönetmeyi mümkün kılan Bumptop Windows XP ve Vista üzerinde çalışıyor.

Üst üste diz, duvara as
Bumptop masa üstündeki tüm dosya ve kısayolları dikdörtgen prizma şeklinde belirli bir kalınlığa sahip tabletler halinde görüntülüyor. Bu simgeler ister tek tek ister türe göre sıralayabiliyorsunuz. Tamamen hareketsel kontroller üzerine kurulu uygulama, birkaç simgeyi daire içine alarak seçili hale getirdiğinizde otomatik olarak menüyü görüntülüyor. Üst üste sıralanan dosyaları kitap sayfası çevirir gibi veya çizgisel halde dizerek gezebiliyorsunuz. Herhangi bir dosyayı bir yığına atmak istediğinizde tutup yığına doğru fırlatmanız yeterli.
Üç boyutlu bir platform sunduğundan Bumptop masa üstündeki duvarlara resimleri veya istediğiniz başka dosya simgeleri asabiliyorsunuz. Ayrıca simge boyutları büyütüp küçültme imkanı da tanınmış. Tamamen gerçekçi bir fizik motoru kullandığından daha büyük simgeler daha ağır oluyor. Başka simgeler çarptığında ağırlığına göre tepki veriyor.
Windows 7 ve çok dokunmalı
Bumptop Windows 7 ile kullanmaya başlayacağımız çok dokunmalı kontrol sistemini de destekliyor. Bu şekilde uygulama çok daha başka bir boyut kazanıyor. Fotoğrafları iki parmağınızla büyütüp küçültebiliyorsunuz. Yine benzer şekilde dosya yığınlarını kitap sayfaları gibi gezebilmek için parmağınızı sağa sola hızlı bir şekilde sürmeniz yeterli.

K_Buradan_İndirin


Onlarca parçadan oluşan download'larınız tek bir RAR dosyası yüzünden heba olmasın.


Download yapmak artık günlük yaşantımızın bir parçası. Geceden bıraktığımız onlarca GB’lık dosyayı ertesi sabah kontrol etmek dahi büyük bir zaman alabiliyor. Download protokolleri yazımızda aradığınız dosyaları nasıl indirebileceğinizi yazdık. Ancak parçalara ayrılmış dosyaları nasıl birleştireceğiniz konusuna burada değinmemiz gerekiyor. Öncelikle bu dosyaların genellikle Winrar isimli sıkıştırma programı ile parçalara bölündüğünü belirtelim. Fakat spesifik programlarla da parçalara ayrılmış dosyalar da yok değil. Bu tür dosyalardan oluşan dosyaların indirme sayfalarında genellikle uyarı mesajı bulunmaktadır.


Winrar ile parçalı dosyaları birleştirmek için yapmanız gereken aslında oldukça basit.


Parçalara ayrılmış dosyaları bir klasörde bulundurtuktan sonra, herhangi birine sağ tıklayıp “Klasöre Çıkart [dosya ismi]” seçeneğini seçmeniz yeterli. Bundan sonra dosyanın büyüklüğüne göre dosyaları birleştirme ve dışarı çıkarma işleminin bitmesini beklemeniz gerekiyor. Ancak tam bu noktada kimi zaman kullanıcıların sabır sınırlarını zorlayan, dosyalardan bir ya da birkaçının bozuk olduğunu bildiren bir hata mesajı çıkabiliyor. Bozuk olduğu öne sürülen RAR dosyalarını tekrar indirmeniz de sorunu çözmüyorsa GB’larca büyüklükteki dosyalarınızı çöpe atmanız gerekebilir

_Buradan_İndirin

Resimlere Kar Ve Yağmur Efekti Ekleyebilirsiniz..


Nature Illusion Studio v1.71

Nature Illusion Studio ile resimlerinize kar, yağmur veya ses gibi birçok farklı efekt ekleyip .avi veya .gif formatında kaydederek hareketli hale getirebilirsiniz.



_Buradan_İndirin

Stardock LogonStudio





_Buradan_İndirin

Her Saniyede Farklı IP

O Anki Aktif bağlı olduğunuz proxy sunucusunun Coğrafi lokasyonunu Harita üzerinde size gösterir. Her Saniye ip Adresinizi değiştirerek NET üzerinde gizli sörf yapmanızı sağlar. Saldırılarda izinizi kaybettirmek için en iyi Proxy programıdır.


http://www.steganos.com/software/siapro7int.exe

TTPOD Java


Symbian ile adını duyuran TTPOD'un sadece Java destekli cep telefonlarına yönelik yayınladığı müzik çalar uygulaması.












http://shiftdelete.net/dl/ttpod-java-download_524.html
_Buradan_İndirin

Yeni Ofisiniz OpenOffice.org 3.1.1


Pahalı ofis yazılımlarına yüzlerce dolar vermek ya da korsan yazılım kullanarak bilgisayarınızı ve sicilinizi riske atmak istemiyorsanız, bulabileceğiniz en başarılı çözüm olan OpenOffice.org güncellendi. Daha önce beta ve çıkış adayı sürümleri yayınlanan OpenOffice.org 3.1.1 nihayet kararlı sürümüyle yayında.

Microsoft Office dokümanlarıyla tam uyumlu çalışan OpenOffice.org metin işlemcisi, çalışma sayfası, sunum uygulaması gibi ücretli rakiplerinde bulunan tüm araçları içerirken, web sitesinde yer alan eklentilerle de kişiselleştirme olanağı sunuyor.

http://shiftdelete.net/open-office-download_377.html

_Buradan_İndirin

SmartFTP yeni sürüm


En başarılı FTP yazılımlarından biri olan SmartFTP'nin yeni sürümü çıktı. 30 gün ücretsiz olarak kullanabileceğiniz, Türkçe arabirime sahip yazılımın yenilikleri, bu haberde.

FTP yazılımı dendiği zaman akla gelen ilk isimlerden biri olan CuteFTP, yüksek fiyatıyla cep yakıyor. Kullanıcılar, bu lisans bedelini ödemekten kaçınıp FileZilla gibi ücretsiz ve açık kaynak kodlu FTP yazılımlarına yönelebiliyorlar.

Ancak, profesyonel olarak FTP yazılımına ihtiyaç duyan webmaster'lar için FileZilla, bazen yetersiz kalabiliyor. Bu durumda geriye, hem fiyat hem de performans açısından en iyi seçeneği değerlendirmek kalıyor.

SmartFTP Yenilendi!

Türkçe arabirime sahip olan SmartFTP 4.0, sunduğu yeniliklerin yanı sıra CuteFTP'nin yarı fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yazılımın bir diğer artısı da, eklenti desteğinin olması.


Yenilikler

- Windows 7 uyumluluğu
- Yerel klasörlerin geliştirilmesi
- Toplu transferlerin daha hızlı çalıştırılması (> 100 öğe).
- Federal Information Processing Standards (FIPS) uyumluluğu
_Buradan_İndirin

kelebekscript v elite .

Scriptimiz, çağın gereksinimlerini, isteklerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla, mIRC mantığını aşmamaya özen gösterilerek tasarlanmıştır. Scriptimiz bir çok virüs taramasından geçirilmiş ve herhangi bir sorun vermemiştir. Defalarca beta sürümleri çıkartılarak birçok testera farklı kategorilerde teste tabi tutulmuş ve düzenlenmeye çalışılmıştır. KBSC olarak siz değerli sohbet severlere en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Scriptimiz içerisinde alıntı codeler'de bulunmaktadır. Bununla ilgili detaylı bilgiyi, Code bilgilendirme menüsünde bulabilirsiniz.
Kolay Kullanım Özelliğine sahip, Koruma ve Ayarlar Paneli
Windows Başlat Menüsü Sistemi gibi, v.eLite Başlat Sistemi
MSN Tip, Smiley Sistemi
MSN Tip, Emoticon (Göz kırpmaları) Sistemi
MSN Tip, Titreşim Sistemi
MSN Tip, Notification Sistemi
MSN Tip, Winampta Ne Dinliyorum özelliği
Screen Shot Sistemi (Upload Linki verir)
Avatar Sistemi
Webli Kanal Sistemi
Resim Upload Sistemi
Whois RANK sistemi
Nick RANK sistemi
Güncelleme Bildirim Sistemi

Reklam
Küfür
Renkli Yazı
Alt Çizgili Yazı
Kalın Yazı
Death Yazı
Kötü Nick
Kötü Ident
Kara Liste
Proxy Listesi
Büyük Harf
Uzatmalı Yazı
Telefon Numarası
Çok Uzun Yazı
Tekrar
Join Part
Çok Fazla enter/Paste
Özele Küfürde Kanallardan Ban
Özele Reklamda Kanallardan Ban
Yeni Nickte Küfür
Kanala Saldırı
Nick değiştirme Flood
Saniyelik Giriş/Çıkış
Argo Kickletme
Clone
Litmus
Topic
Mode
Client Quit
Zlined Quit
Excess Quit
Killed Quit
Ban Enforce
Ban Protection
Kick Sayacı
Girilen Kanalın IP Listesini alma
Nick Takip Sistemi
Koruma Muaf Listesi Sistemi
Giriş Çıkış Botlarına Görünmezlik
Bütün Giriş ve Çıkışları Gizleyebilme
Yanlış Banlara Karşı Korumalı Banlar
ilave TakeOver Koruması
Mass Kick
Mass Ban
Mass Deop
Mass Op
Mass Voice
Mass Devoice
Reklam
Küfür
Notice
Text Flood
Action Flood
CTCP Flood
Invite Flood
Ban
Deop
Cinsel İçerik
Özele Küfürde Kanallardan Ban
Özele Reklamda Kanallardan Ban
Özele Limit
Otomatik Voice Listesi
Otomatik Op Listesi
Otomatik ASL Gönderim Sistemi
Otomatik Mesaj Sistemi
AME Mesaj Kanal iptali
AMSG Mesaj Kanal iptali
Mode ve Exception Teşekkürleri
Op, Voice Bildirimleri
10 Farklı Mause seçeneği
7 Farklı Yazıtip seçeneği
5 Farklı Font ve Boyut seçeneği
3 Farklı Tema Seçeneği
Aktif Editbox tamamlama Sistemi
Saat Göstergesi
Otomatik Ping Göstergesi
Notice Penceresi
Snotice Penceresi
Baloncuklu Uyarı
Nickleri Bold Gösterme
Ses Sistemi
Otomatik Selam alıcı
Otomatik Sohbet (Kanal ve Özel)
Ban Penceresi
Nick Uyarıcı
Nick değişikliği Belirtici
Otomatik Connect
KLBK Asistan Sistemi
Küfür Menüsü
Random Ident Özelliği
Mp3 Player
Radyo Player ve Bilgi Gösterici
Hızlı Menü ile List'lere Hızlı erişim
Log gösterici
Away Sistemi
Özelleri kapayabilme Özelliği
Sohbet Modu Özelliği
Dalnet ve Undernet Servicesleri
IRCServices Komutvericiler ve Panelleri
Ekstra Oper / Admin Paneli
Ekstra Oper Korumaları

Clone Taraması
Idle Taraması
Away Taraması
Ignore Panel Sistemi
Asl bilgileri
Renkli, Çiçekli, Kalpli Yazılar
UnLimited Flooder Bot Kontrol Sistemi
Bütün Kanallardan Op/deop Özelliği
Bütün Userlerin Nicklerini yazıp Seslenme özelliği
Bir Kanalın Tüm Banlarını Açabilme Özelliği
Winamp'ta Ne dinliyorum özelliği
Sanal Klavye (ilk)
Kelime Tamamlayıcı
Ascii Listesi
Anti Spam Bot
Güncel Proxy Listesi
mIRC Notepad
Alarm Sistemi
RGB Editör
mIRC Paint
Hesap Makinesi
Audio CD Playerdda Sonucları
Sayısal Loto
Şans Topu
Şarkı Sözü Arama
Rüya Tabirleri
Hava Durumu
Günlük burc yorumlayıcı
Uyumluluk Analizi
Yükselen Burcu Öğren
Baş harflere göre aşk
Ünlülerin burçları
Kimlerle Anlaşılır
Burçlar ve Sağlık
Burçlar ve Arkadaşlık
Yıldızını Öğren
Çin Burcunuz ve Özellikleri
Ağaç Falı
Arama Motorları
MSN'de sizi Kim Sildi?
Same
Satranç
Snake
Tetris
Kelebek Avı
Gelişmiş Yardımlar
Band, Lag, Ram göstergeleri
ADSL baglantı gösterimi
Şifreli Nickler için, Şifre girme Dialogu
Nick Sabitleyici
Otomatik Ghost ve Release Özelliği
Otomatik Identify Özelliği
Otomatik Perform Sistemi (Bağlantıda size Özel komut çalıştırtma, 3 adet)
Otomatik vHost Giriş Paneli
Otomatik Join Sistemi
Şifre Girişi isteyen sunucularda, Otomatik Dialog Paneli
mIRC Açılış şifresi koyabilme özelliği
Gelişmiş #HELP Kanalı Paneli (Yönetici)
Gelişmiş #HELPDESK Kanalı Paneli (Yönetici)
Gelişmiş #BOTKONTROL Kanalı Paneli (Yönetici)
Spam Filter Ekle-Kaldır Sistemi

Kelebek_Scripti_Buradan_İndirin

7 Ocak 2010 Perşembe

Kelebek v.Sohbet (titreşimli script)

Yeni neler var ?1- Titreşim (Dünyada İlk ve Tek)
2- Özel acma Limiti
3- Geniş Panel
4- Kolay Erişim Menusu
5- Undernet Global Sunucu rahat erişim
6- Kelebek Sohbet Modulu
7- Sesli Sessiz Script ayarlama Menusu
8- Sohbet Odasına göre armalama
9- Radyo Kanallari icin ÖZel hizmet
10- Sohbet Odalarına özel yönlendirme
11- Gelişmiş koruma özellikleri
12- Gelişmiş chat sunucu listesi
13- Sponsor bağlanti menusu
14- Hareketli sponsor bağlanti menusu
15- Hakkımızda ve Bilgi metinleri
16- Haber Bilgi ve Öneri sayfalari
17- Mouse ile Özellerde komut kullanmadan işlem yapma
18- Nick Uyarı Sistemi
19-Oto İdentify Sistemi
20- Oto ghost Sistemi
21-Cafe kullanıcıları için her açılışta sıfırlama özelliği
22-Ev Kullanıcıları için sabit ayar


Kelebek_Scripti_Buradan_İndirin

Kelebek BNC HİZMETLERİ.

IRC.Kelebek.Gen.Tr üzerinde ve diğer sunucularda kullanmak üzere BNC satışları yapılmaya başlanmıştır.
TICARICHAT tarafından yapılan BNC ‘ler için her usere kullanması için 1 ip verilmektedir. Banlanma ve ip blocklamaları halinde yeni ipler verilmektedir. BNC’nin ne olduğunu bilmeyenler kullanmayı bilmeyenlere satış yapılmamaktadır.

BNCler için genel Vhost verilmektedir. 50 kadar vhost adresini özgürce kullanabilirsiniz.

Fiyatları ve detayları web sayfasında bildirilecektir. BNC kullanmak isteyenlere duyurulur. Talepler değerlendirilmeye başlanmıştır.

Kelebek Mail Hizmetleri

Bildiginiz üzere herzaman karsiniza yeniliklerle cikiyoruz. Kelebek Hizmetlerinin bir cok projelerinden faydalaniyorsunuz ve ücretsiz hizmetlerimizden faydalanmaya devam edeceksiniz.

isim@kelebekmail.com E-posta 5GB +Live +Messenger +TÜRKÇE +Ücretsiz

Simdi size Kelebek Live Mail Hizmetlerinin kullanimi hakkinda detayli bilgiler verecegiz. Amacimiz akilda kalan soru isratlerini kaldirmak ve daha faydali bilgilerle kullaniminiza yardimci olmak.

Kelebek Live Mail Hakkinda Tanitim Bilgileri
Hicbir çaba harcamaya gerek kalmadan her şey birlikte sorunsuz çalıştığında çevrimiçi dünyanız güzellesir. Bizlerin ardinda ki temel fikir budur. Cevrimiçi ortamda önem verdiginiz her şey, arkadaslariniz, en son bilgiler, e-postalariniz güclü bir arama özelligi, hepsi tek bir yerde bir araya geliyor. Bu denetimin sizde olduğu yepyeni bir Internet deneyimi.

Kelebek Live Mail Hizmetleri, tamamen Kelebek'lerin ihtiyaclarindan dogmus olup, daha önceden mail hizmeti aldiğimiz firmalarin, gerek saldırılarda yaşadığı sorunlar, gerekse makinalarindaki sistemsel sorunları nedeniylei, Kelebek'lere daha sağlam bir E-Posta alt yapisi gerekliligin ötesinde ile çalismayi bir mecburiyet haline getirmiştir. Artik kelebekler, Live Mail ile birlikte calisiyor.

Kelebek Mail'lerine Özgürlük geldi, sinirlarinizi daha fazla zorlayabilirsiniz..


Peki MSN ne olacak?
Sorun yapmayin. MSN Messenger hic bir yere gitmiyor. Ayrica, bildiginiz ve sevdiginiz e-posta, anlik ileti ve arama hizmetlerinden yararlanmaya yine devam edebilecelsiniz.


Peki nasil Kelebek Live Mail Hesabim olacak?

https://domains.live.com/members/signup.aspx?domain=kelebekmail.com

Yukardaki URL adresini tiklayarak Kelebek Live Maile Sahip olabilirsiniz.

kelebekscript v elite .

Scriptimiz, çağın gereksinimlerini, isteklerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla, mIRC mantığını aşmamaya özen gösterilerek tasarlanmıştır. Scriptimiz bir çok virüs taramasından geçirilmiş ve herhangi bir sorun vermemiştir. Defalarca beta sürümleri çıkartılarak birçok testera farklı kategorilerde teste tabi tutulmuş ve düzenlenmeye çalışılmıştır. KBSC olarak siz değerli sohbet severlere en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Scriptimiz içerisinde alıntı codeler'de bulunmaktadır. Bununla ilgili detaylı bilgiyi, Code bilgilendirme menüsünde bulabilirsiniz.
Kolay Kullanım Özelliğine sahip, Koruma ve Ayarlar Paneli
Windows Başlat Menüsü Sistemi gibi, v.eLite Başlat Sistemi
MSN Tip, Smiley Sistemi
MSN Tip, Emoticon (Göz kırpmaları) Sistemi
MSN Tip, Titreşim Sistemi
MSN Tip, Notification Sistemi
MSN Tip, Winampta Ne Dinliyorum özelliği
Screen Shot Sistemi (Upload Linki verir)
Avatar Sistemi
Webli Kanal Sistemi
Resim Upload Sistemi
Whois RANK sistemi
Nick RANK sistemi
Güncelleme Bildirim Sistemi

Reklam
Küfür
Renkli Yazı
Alt Çizgili Yazı
Kalın Yazı
Death Yazı
Kötü Nick
Kötü Ident
Kara Liste
Proxy Listesi
Büyük Harf
Uzatmalı Yazı
Telefon Numarası
Çok Uzun Yazı
Tekrar
Join Part
Çok Fazla enter/Paste
Özele Küfürde Kanallardan Ban
Özele Reklamda Kanallardan Ban
Yeni Nickte Küfür
Kanala Saldırı
Nick değiştirme Flood
Saniyelik Giriş/Çıkış
Argo Kickletme
Clone
Litmus
Topic
Mode
Client Quit
Zlined Quit
Excess Quit
Killed Quit
Ban Enforce
Ban Protection
Kick Sayacı
Girilen Kanalın IP Listesini alma
Nick Takip Sistemi
Koruma Muaf Listesi Sistemi
Giriş Çıkış Botlarına Görünmezlik
Bütün Giriş ve Çıkışları Gizleyebilme
Yanlış Banlara Karşı Korumalı Banlar
ilave TakeOver Koruması
Mass Kick
Mass Ban
Mass Deop
Mass Op
Mass Voice
Mass Devoice
Reklam
Küfür
Notice
Text Flood
Action Flood
CTCP Flood
Invite Flood
Ban
Deop
Cinsel İçerik
Özele Küfürde Kanallardan Ban
Özele Reklamda Kanallardan Ban
Özele Limit
Otomatik Voice Listesi
Otomatik Op Listesi
Otomatik ASL Gönderim Sistemi
Otomatik Mesaj Sistemi
AME Mesaj Kanal iptali
AMSG Mesaj Kanal iptali
Mode ve Exception Teşekkürleri
Op, Voice Bildirimleri
10 Farklı Mause seçeneği
7 Farklı Yazıtip seçeneği
5 Farklı Font ve Boyut seçeneği
3 Farklı Tema Seçeneği
Aktif Editbox tamamlama Sistemi
Saat Göstergesi
Otomatik Ping Göstergesi
Notice Penceresi
Snotice Penceresi
Baloncuklu Uyarı
Nickleri Bold Gösterme
Ses Sistemi
Otomatik Selam alıcı
Otomatik Sohbet (Kanal ve Özel)
Ban Penceresi
Nick Uyarıcı
Nick değişikliği Belirtici
Otomatik Connect
KLBK Asistan Sistemi
Küfür Menüsü
Random Ident Özelliği
Mp3 Player
Radyo Player ve Bilgi Gösterici
Hızlı Menü ile List'lere Hızlı erişim
Log gösterici
Away Sistemi
Özelleri kapayabilme Özelliği
Sohbet Modu Özelliği
Dalnet ve Undernet Servicesleri
IRCServices Komutvericiler ve Panelleri
Ekstra Oper / Admin Paneli
Ekstra Oper Korumaları

Clone Taraması
Idle Taraması
Away Taraması
Ignore Panel Sistemi
Asl bilgileri
Renkli, Çiçekli, Kalpli Yazılar
UnLimited Flooder Bot Kontrol Sistemi
Bütün Kanallardan Op/deop Özelliği
Bütün Userlerin Nicklerini yazıp Seslenme özelliği
Bir Kanalın Tüm Banlarını Açabilme Özelliği
Winamp'ta Ne dinliyorum özelliği
Sanal Klavye (ilk)
Kelime Tamamlayıcı
Ascii Listesi
Anti Spam Bot
Güncel Proxy Listesi
mIRC Notepad
Alarm Sistemi
RGB Editör
mIRC Paint
Hesap Makinesi
Audio CD Playerdda Sonucları
Sayısal Loto
Şans Topu
Şarkı Sözü Arama
Rüya Tabirleri
Hava Durumu
Günlük burc yorumlayıcı
Uyumluluk Analizi
Yükselen Burcu Öğren
Baş harflere göre aşk
Ünlülerin burçları
Kimlerle Anlaşılır
Burçlar ve Sağlık
Burçlar ve Arkadaşlık
Yıldızını Öğren
Çin Burcunuz ve Özellikleri
Ağaç Falı
Arama Motorları
MSN'de sizi Kim Sildi?
Same
Satranç
Snake
Tetris
Kelebek Avı
Gelişmiş Yardımlar
Band, Lag, Ram göstergeleri
ADSL baglantı gösterimi
Şifreli Nickler için, Şifre girme Dialogu
Nick Sabitleyici
Otomatik Ghost ve Release Özelliği
Otomatik Identify Özelliği
Otomatik Perform Sistemi (Bağlantıda size Özel komut çalıştırtma, 3 adet)
Otomatik vHost Giriş Paneli
Otomatik Join Sistemi
Şifre Girişi isteyen sunucularda, Otomatik Dialog Paneli
mIRC Açılış şifresi koyabilme özelliği
Gelişmiş #HELP Kanalı Paneli (Yönetici)
Gelişmiş #HELPDESK Kanalı Paneli (Yönetici)
Gelişmiş #BOTKONTROL Kanalı Paneli (Yönetici)
Spam Filter Ekle-Kaldır Sistemi

Kelebek_Scripti_Buradan_İndirin