7 Ocak 2010 Perşembe

Kelebek Mail Hizmetleri

Bildiginiz üzere herzaman karsiniza yeniliklerle cikiyoruz. Kelebek Hizmetlerinin bir cok projelerinden faydalaniyorsunuz ve ücretsiz hizmetlerimizden faydalanmaya devam edeceksiniz.

isim@kelebekmail.com E-posta 5GB +Live +Messenger +TÜRKÇE +Ücretsiz

Simdi size Kelebek Live Mail Hizmetlerinin kullanimi hakkinda detayli bilgiler verecegiz. Amacimiz akilda kalan soru isratlerini kaldirmak ve daha faydali bilgilerle kullaniminiza yardimci olmak.

Kelebek Live Mail Hakkinda Tanitim Bilgileri
Hicbir çaba harcamaya gerek kalmadan her şey birlikte sorunsuz çalıştığında çevrimiçi dünyanız güzellesir. Bizlerin ardinda ki temel fikir budur. Cevrimiçi ortamda önem verdiginiz her şey, arkadaslariniz, en son bilgiler, e-postalariniz güclü bir arama özelligi, hepsi tek bir yerde bir araya geliyor. Bu denetimin sizde olduğu yepyeni bir Internet deneyimi.

Kelebek Live Mail Hizmetleri, tamamen Kelebek'lerin ihtiyaclarindan dogmus olup, daha önceden mail hizmeti aldiğimiz firmalarin, gerek saldırılarda yaşadığı sorunlar, gerekse makinalarindaki sistemsel sorunları nedeniylei, Kelebek'lere daha sağlam bir E-Posta alt yapisi gerekliligin ötesinde ile çalismayi bir mecburiyet haline getirmiştir. Artik kelebekler, Live Mail ile birlikte calisiyor.

Kelebek Mail'lerine Özgürlük geldi, sinirlarinizi daha fazla zorlayabilirsiniz..


Peki MSN ne olacak?
Sorun yapmayin. MSN Messenger hic bir yere gitmiyor. Ayrica, bildiginiz ve sevdiginiz e-posta, anlik ileti ve arama hizmetlerinden yararlanmaya yine devam edebilecelsiniz.


Peki nasil Kelebek Live Mail Hesabim olacak?

https://domains.live.com/members/signup.aspx?domain=kelebekmail.com

Yukardaki URL adresini tiklayarak Kelebek Live Maile Sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder